Interieur Service Totaal - Main Header

Partners

Passie voor woning- en projectstoffering, waar vakmanschap en vertrouwen samenkomen

mFLOR - PVC vloeren

mFLOR is een firma gespecialiseerd in PVC vloeren. Zij bieden een ruime keus aan kwalitatief hoogwaardige vloeren. Vloeren met natuurechte dessins en natuurlijke structuren.

Bezoek de website

mFLOR - PVC vloeren

Interfloor - Tapijt en vinyl

De meest uitgebreide en nieuwste collecties tapijt en vinyl. Voorbeeld stalen kunnen in A4 formaat worden toegezonden.

Bezoek de website

Interfloor - Tapijt en vinyl

INTR - Groothandel in woning- en projectinrichting

Of het nu gaat om vloeren, raamdecoratie of horren. INTR inspireert met de laatste woontrends of vertrouwde klassiekers.

Bezoek de website

INTR - Groothandel in woning- en projectinrichting

Interesse?

Neem een kijkje in de galerij

Interieur Service Totaal
Interieur Service TotaalInterieur Service TotaalInterieur Service TotaalInterieur Service Totaal

Moduleo - Luxe vinylvloeren

Moduleo® combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Bezoek de website

Moduleo - Luxe vinylvloeren

Headlam - Gordijnen

Headlam is een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen.

Bezoek de website

Headlam - Gordijnen

WOKO - Gordijnconfecties

Sinds 1970 is Woko een toonaangevend gordijnatelier. Door te werken met de nieuwste technieken, de modernste machines, de fijnste stoffen en prima vakmensen levert Woko al vele jaren topkwaliteit.

Bezoek de website

WOKO - Gordijnconfecties

PPC - Plinten en Profielen Centrale

Een totaalleverancier voor plinten en profielen. Dit bedrijf staat garant voor een ruime keus en goede kwaliteit.

Bezoek de website

PPC - Plinten en Profielen Centrale

Uw woning verkoop-klaar

Soms zijn het net de kleine dingen die het doen om een woning in de verkoop een goede eerste indruk te geven. Voor relatief weinig geld kunt u het er goed uit laten zien. Ook de nieuwe eigenaar heeft hier zijn voordeel van. Veel zult u zelf al gedaan hebben, maar die paar beschadigingen in een nog goede vloer of die traptrede die zo in het oog springen zijn vaak lastiger. Er zijn verschillende oplossingen die ik dan bespreek en eventueel kan uitvoeren.

Vloerspecialist

Ik ben een vloerspecialist en bied deskundige vloeroplossingen die uw huis omtoveren tot een stijlvolle en comfortabele leefruimte. Als vloerspecialist streef ik ernaar om hoogwaardige producten te leveren die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar prachtig tapijt, duurzaam laminaat of PVC vloeren met een moderne uitstraling, ik lever vakmanschap op maat. Mijn focus ligt op het creëren van een vloer die niet alleen mooi oogt, maar ook langdurig meegaat. Kies voor kwaliteit en stijl met mijn diensten als vloerspecialist.

Woningstoffering

Als specialist in woningstoffering bied ik hoogwaardige diensten aan voor het stofferen van uw leefruimte. Mijn bedrijf staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Van prachtige gordijnen tot stijlvol tapijt, ik lever op maat gemaakte oplossingen die uw huis omtoveren tot een comfortabel thuis. Met oog voor detail en passie voor mijn vak, zorg ik ervoor dat elke ruimte een unieke uitstraling krijgt. Ontdek de veelzijdigheid van mijn diensten en geef uw interieur de aandacht die het verdient.

Projectstoffering

Ik ben een ervaren projectstoffeerder en bied betrouwbare diensten met mijn bedrijf. Mijn focus ligt op kwaliteit en vakmanschap, wat zich vertaalt in duurzame oplossingen voor diverse projecten. Als specialist in projectstoffering begrijp ik de unieke behoeften van mijn klanten en lever ik op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om kantoren, winkels, of andere zakelijke ruimtes, mijn bedrijf zorgt voor een professionele en stijlvolle afwerking. Met een ruim assortiment aan hoogwaardige materialen en een oog voor detail, garandeer ik een resultaat dat voldoet aan de hoogste normen.

Binnenzonwering

Ik ben gespecialiseerd in hoogwaardige binnenzonwering die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met mijn binnenzonwering oplossingen creëert u de perfecte sfeer in elke kamer. Of u nu op zoek bent naar moderne jaloezieën, klassieke gordijnen of praktische rolgordijnen, ik heb het allemaal. Mijn binnenzonwering wordt op maat gemaakt, zodat het naadloos aansluit bij uw interieur. De binnenzonwering is niet alleen stijlvol, maar ook energiebesparend. Met de juiste keuze aan materialen houdt u de warmte buiten in de zomer en blijft het lekker warm in de winter. Geniet van privacy zonder in te leveren op lichtinval. Ontdek de veelzijdigheid van mijn binnenzonwering en geef uw ruimte een upgrade.

PVC laten leggen

Ik ben gespecialiseerd in PVC leggen en bied professionele service voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betaalbaarheid. Ik zorg ervoor dat elke ruimte er prachtig uitziet met duurzaam gelegd PVC. Mijn expertise omvat het nauwkeurig meten, snijden en plaatsen van PVC vloeren voor een perfecte afwerking. Of u nu een nieuwe vloer nodig hebt in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, ik zorg voor een vakkundige installatie.

Sierplinten

Ik beschik over een assortiment hoogwaardige sierplinten in diverse hoogtes, diktes, kleuren en stijlen. Naast de levering verzorg ik ook de professionele plaatsing van de sierplinten, inclusief het netjes wegwerken van eventuele kabels. Sierplinten vormen een elegante toevoeging aan elk interieur en kunnen worden toegepast bij alle soorten vloeren. Met mijn vakmanschap zorg ik ervoor dat uw ruimte perfect wordt afgewerkt, tot in de kleinste details. Laat uw vloer stralen met prachtige sierplinten en creëer de perfecte ambiance in uw woning of bedrijfsruimte.

PVC visgraat vloer

Bent u op zoek naar een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw huis? Dan is een PVC visgraat vloer een uitstekende keuze. PVC visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins, waardoor ze perfect passen in elk interieur. Daarnaast zijn PVC visgraat vloeren zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt ze gewoon schoonmaken met een vochtige doek.

Als vakman help ik u graag om een PVC visgraat vloer te leggen in uw huis. Ik heb jarenlange ervaring in het leggen van PVC visgraat vloeren en ik zorg ervoor dat uw vloer perfect gelegd wordt.

Copyright © 2024 - Interieur Service Totaal

·Sitemap

Design en realisatie door Webwrk.