Interieur Service Totaal - Main Header

Services

Passie voor woning- en projectstoffering, waar vakmanschap en vertrouwen samenkomen

Woning- en projectstoffering

Ik ben bekend met de complete woning- en bedrijfsstoffering voor uw ramen en vloeren.

Als u nog niet precies weet welke vloer de beste optie is voor uw project geef ik graag advies. Ik verwijder oude vloeren en voer deze af. Vervolgens leg ik vakkundig de nieuwe vloer. Ik plaats ook sfeerplinten als u dat wenst. Of het nu gaat om het egaliseren van uw vloer, het leggen van tapijt, marmoleum, laminaat of pvc-vinylstroken of uw raampartij voorzien van binnenzonwering, gordijnen etc. Bij Interieur Service Totaal is het allemaal in vertrouwde en vakbekwame handen.

Woning- en projectstoffering

Onderhoud en reparatie

Bepaalde vloeren hebben speciale aandacht nodig. Zo laat ik bijvoorbeeld uw marmoleumvloer er weer als nieuw uitzien.

De vloer wordt met speciale middelen van o.a. Forbo eerst grondig gereinigd en vervolgens voorzien van een conserverende beschermlaag, in de volksmond vaak in de was zetten genoemd. Uiteraard worden in overleg met u eventuele reparaties vooraf uitgevoerd. Een bijkomend voordeel is dat het schoonmaken van uw vloer na deze behandeling makkelijker gaat. Tip: Bewaar na het leggen de restanten. Bij eventuele beschadigingen zijn deze vloeren gemakkelijk te herstellen en u levert dan zelf het materiaal met het juiste kleurnummer!

Neem contact op

Uw woning verkoop-klaar

Soms zijn het net de kleine dingen die het doen om een woning in de verkoop een goede eerste indruk te geven. Voor relatief weinig geld kunt u het er goed uit laten zien.

Ook de nieuwe eigenaar heeft hier zijn voordeel van. Veel zult u zelf al gedaan hebben, maar die paar beschadigingen in een nog goede vloer of die traptrede die zo in het oog springen zijn vaak lastiger. Er zijn verschillende oplossingen die ik dan bespreek en eventueel kan uitvoeren.

Uw woningverkoop-klaar

Inspiratie

Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Foto van jalozieën in een woonkamer met een bank
Horizontale jaloezieën
Foto van een gestofeerde trap
Gestoffeerde trap
Foto van een bruin gestoffeerde trap met een witte plinten
Gestoffeerde trap afgewerkt met witte plinten
Foto van een gestoffeerde trap met een witte plinten
Gestoffeerde trap
Foto van PVC-vloer
PVC-vloer

Vloerherstel en -bescherming

Met gespecialiseerde producten, waaronder die van gerenommeerde merken zoals Forbo, herstel ik uw vloer naar zijn oorspronkelijke staat. Bijvoorbeeld, voor marmoleumvloeren voer ik een diepgaande reiniging uit gevolgd door het aanbrengen van een beschermende laag om de vloer te behouden. Reparaties worden vooraf met u besproken en uitgevoerd. Een extra voordeel is dat de vloer na deze behandeling gemakkelijker te reinigen is. Het bewaren van restanten van uw vloer is aan te raden, omdat deze kunnen worden gebruikt voor reparaties, waarbij u het juiste materiaal met het kleurnummer kunt aanleveren.

Vloeren die indruk maken

Mijn uitgebreide assortiment vloerbedekking omvat marmoleum, PVC, tapijt, vinyl en laminaat. Of u nu op zoek bent naar de warmte van tapijt, de duurzaamheid van PVC, of de veelzijdigheid van laminaat, ik heb de juiste opties voor u. Ik sta klaar om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw ruimte.

Raamdecoratie op maat

Maak van uw ramen echte blikvangers met onze prachtige raamdecoratie. Van sfeervolle gordijnen tot praktische zonwering, ik bied een scala aan opties om uw ruimte compleet te maken. Ik adviseer u bij het kiezen van de juiste raambekleding die niet alleen functioneel is maar ook uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Sierplinten

Ik beschik over een assortiment hoogwaardige sierplinten in diverse hoogtes, diktes, kleuren en stijlen. Naast de levering verzorg ik ook de professionele plaatsing van de sierplinten, inclusief het netjes wegwerken van eventuele kabels. Sierplinten vormen een elegante toevoeging aan elk interieur en kunnen worden toegepast bij alle soorten vloeren. Met mijn vakmanschap zorg ik ervoor dat uw ruimte perfect wordt afgewerkt, tot in de kleinste details. Laat uw vloer stralen met prachtige sierplinten en creëer de perfecte ambiance in uw woning of bedrijfsruimte.

Copyright © 2024 - Interieur Service Totaal

·Sitemap

Design en realisatie door Webwrk.