top of page
Woning en projectstoffering

 

Wij zijn bekend met de complete woning- en bedrijfsstoffering voor uw ramen en vloeren.

 

Als u nog niet precies weet welke vloer de beste optie is voor uw project geven we u graag advies. We verwijderen oude vloeren en voeren deze af. Vervolgens leggen we de nieuwe vloer. We plaatsen ook sfeerplinten als u dat wenst.

 

Of het nu gaat om het egaliseren van uw vloer, het leggen van tapijt, marmoleum, laminaat of pvc-vinylstroken of uw raampartij voorzien van binnen-zonwering, gordijnen etc. Bij Interieur Service Totaal is het allemaal in vertrouwde en vakbekwame handen.

SERVICES

 

 

Onderhoud en reparatie

 

Bepaalde vloeren hebben speciale aandacht nodig. Zo laten we bijvoorbeeld uw marmoleumvloer er weer als nieuw uitzien. De vloer wordt met speciale middelen van o.a. Forbo eerst grondig  gereinigd en vervolgens  voorzien van een conserverende beschermlaag, in de volksmond vaak  in de was zetten  genoemd.  Uiteraard worden in overleg met u  eventuele reparaties vooraf uitgevoerd.  Een bijkomend voordeel is dat het schoonmaken van uw vloer na deze behandeling makkelijker gaat.

 

Tip: Bewaar na het leggen de restanten. Bij eventuele beschadigingen zijn deze vloeren gemakkelijk te herstellen en u levert dan zelf het materiaal met het juiste kleurnummer!

We maken uw woning verkoop-klaar

 

Soms zijn het net de kleine dingen die het doen om een woning in de verkoop een goede eerste indruk te geven. Voor relatief weinig geld kunt u het er goed uit laten zien.  Ook de nieuwe eigenaar heeft hier zijn voordeel van. Veel zult u zelf al gedaan hebben, maar die paar beschadigingen in een nog goede vloer of die traptrede die zo in het oog springen zijn vaak lastiger. Er zijn verschillende oplossingen die we dan bespreken en eventueel uitvoeren.

bottom of page