top of page

VLOEREN EN RAAMDECORATIE

 

De juiste keuze voor elke vloer, we adviseren u graag! In ons assortiment hebben we onder andere marmoleum, PVC, tapijt, vinyl en laminaat. Ook kunnen we u met sfeerplinten, gordijnen en zonwering verder helpen.

Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloerbedekking is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, tegels en marmoleum click (panelen met een eenvoudig kliksysteem).
Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

PVC (of kunststof) wordt meer en meer toegepast in de woningbouw, denk eens aan deuren en kozijnen maar ook aan leidingen en complete verwarmingssystemen. PVC gaat langer mee dan de meeste natuurproducten en is volledig recyclebaar.

PVC
Tapijt
Vinyl

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid. Terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor de ene ruimte dan dat andere dat zijn. Dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt geplaatst wordt. We adviseren u graag!

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinylvloer zo schoon. Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in designs is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak.

Laminaat

Met een laminaatvloer kunt u het natuurlijke effect van echt hout of steen nu ook uw eigen huis binnenhalen. Laminaat is in verschillende designs te krijgen die variëren van eikenhout tot zeer glad leisteen. Zo heeft u altijd de keuze uit de beste laminaatvloeren die uw ruimte er fantastisch uit zullen laten zien. 

Sfeerplinten

We leveren en als u dat wilt plaatsen we ook sfeerplinten. Deze plinten zijn in diverse hoogtes, diktes, kleuren en stijlen. Zodra ze geplaatst zijn ook direct af! Ook uw eventuele kabels kunnen weggewerkt worden. Het is een fraaie afwerking voor ieder interieur en kan bij alle vloeren toegepast worden.

productfoto.jpg

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie die uw interieur helemaal af maakt. We leveren en plaatsen onder andere gordijnen, in-betweens, vouwgordijnenplissés, duettes, horizontale jaloezieën, rolgordijnen en horren etc. We vergelijken deze verschillende zonweringen en bekijken samen met u welke het beste bij u past.

Zonwering
sfeer-transparant_74-taupe.jpg

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur, ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang!

Gordijnen voorkomen dat iemand van buiten naar binnen kijkt, vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt, verbeteren de akoestiek van de ruimte en isoleren de kamer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat gordijnen het binnen gezellig maken en wat meer vorm aan de kamer geven.

 

Gordijnen
Als u wilt krijgt u een boek mee zodat u rustig kunt kijken wat voor vloer of zonwering u wilt
bottom of page